Marmura

Marmura

Marmura rămâne alegerea principală pentru amenajarea blaturilor de bucătărie sau baie. Acest material este o piatră naturală foarte apreciată, fiind asociată cu luxul și tradiția datorită frumuseții și rezistenței sale.

Rezistența în timp

Dacă sunt întreținute corespunzător, blaturile din marmura își vor păstra aspectul deosebit, dar vor fi și obiecte funcționale care pot să aibă o rezistență foarte bună în timp.

Marmura Dalmata Marmura Dalmata 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Dalmata

0,00 RON
Marmura Dalmata ofere oricarui spatiu un aspect elegant si o luminozitate aparte. Ea poate fi recunoscuta imediat pentru venaturile ei pronuntate avand culoarea negru, pe un fundal alb si gri-deschis. Dalmata reflecta o imagine de neuitat. Se poate utiliza ca placari perete sau pardosea pentru un rafinament aparte. Acest produs este Machia-Aperta,...
Marmura Alba Carrara Marmura Alba Carrara 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Alba Carrara

0,00 RON
Marmura Carrara este o marmura alba, cu venaturi elegante gri, oferind spatiului un design clasic, simplitate si unicitate. Fundalul Marmurei Carrara este variaza intre alb si gri avand venaturi simple.
Marmura Crem Galala Marmura Crem Galala 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Crem Galala

0,00 RON
Marmura Galala este recunoscuta dupa simplitatea si clasicismul ei. Aceasta are culoare predominanta crem, nu are venatura, ci pete de culoare calde de bej, fiind o decizie perfect pentru placarea de interior a oricarei incaperi. Culoarea ei plus luciul tip oglinda redau o senzatie de miscare, fiind decizia perfect pentru orice tip de incapere.
Marmura Emperador Dark Marmura Emperador Dark 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Emperador Dark

0,00 RON
Marmura Emperador Dark este recunoscuta pentru coloarea ei maro-inchis cu vene albe care redau un rafinament oricarei incaperi. Marmura Emperador Dark poate fi folosita in design clasic dar si modern avand o unicitate aparte.
Marmura  Daino Imperial Marmura  Daino Imperial 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Daino Imperial

0,00 RON
Marmura Daino Reale este o marmura de culoare crem cu venaturi fine bej-inchis bine distribuite si armonizate pentru a crea o senzatie de lux si comfort. Acest material, datorita culori, permite combinatii de culori indraznete. Materialul este Machia-Aperta, acesta poate fi comandat in model pentru a oferi rafinament si design unic oricarei incaperi.
Marmura Verde Rainforest Green Marmura Verde Rainforest Green 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Verde Rainforest Green

0,00 RON
Marmura Rainforest Green este o marmura magnifica in adevarul sens. Acest produs este exotic, fiind format din nuante de verde-deschis, verde-inchis, maro si alb. Acest material este o poveste a naturii inconjuratoare, venaturile maro fiind radacini de copac fosilizate in mii de ani fiind tabloul ideal ar oricarui perete. Acest material se poate comanda...
Marmura Silver Wave Marmura Silver Wave 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Silver Wave

0,00 RON
Marmura Silver Wave ofera fiecarui spatiu un design minimalist. Venele acestei marmure ofere un aspect placut pentru placarea pardoselii, semineului sau a unui perete decorativ. Gama ei de culori gri-deschis, gri-inchis cu usoare vene albe redau o unicitate incaperii.
Marmura Rainforest Brown Marmura Rainforest Brown 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Rainforest Brown

0,00 RON
Marmura Rainforest Brown este o marmura magnifica. Acest material este un produs exotic, fiind format din nuante de maro-inchis, maro-deschis, vene gri si albe, cu un aspect de culoare maroniu-rosiatic. Rainforest Brown evoca imaginea unui copac, „fratele” lui fiind Rainforest Green.
Marmura Verde Guatemala Marmura Verde Guatemala 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Verde Guatemala

0,00 RON
Marmura Verde Guatemala ofera nuante indraznete de verde viu si un stil aparte oricarui spatiu unde este amplasat. Alegerea acestui material este o decizie indrazneata, fiind un material care acapareaza atentia odata intalnit
Marmura Grigio Belini
Produs la comanda
Marmura

Marmura Grigio Belini

0,00 RON
Marmura Grigio Bellini ofera oricarui spatiu un aspect unic fiind un material pe fond gri-inchis avand venaturi albe sau gri-deschis. Materialul este alegerea perfect pentru placarea unei bai tip minimalist sau a unui perete. Grigio Bellini este un material Machia-Aperta formand un model/desen unic perfect pentru pardoseli sau a unui perete decorativ.
Marmura Elegant Dune Marmura Elegant Dune 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Elegant Dune

0,00 RON
Marmura Elegant Dune nu inceteaza niciodata se ne uimeasca cu creatile si venele sale. Dungile maronii/rosiatice stralucitoare, se amesteca intr-un perfect asamblu cu fondul lui de maro inchis, astfel incat il fac deosebit de uimitor si asemanator cu un granit. Culorile acestei Marmure Elegant Dune amintesc de culorile pastelate ale pamantului si sunt...
Travertin Premium Cross Cut Travertin Premium Cross Cut 2
Produs la comanda
Marmura

Travertin Premium Cross Cut

0,00 RON
Travertin Vein Cut care poate fi debitat la dimensiunile tale si este disponibil cu livrare imediata
Marmura Peonia Marmura Peonia 2
Produs la comanda
Marmura

Marmura Peonia

0,00 RON
Marmura Peonia 20MM Italia Finisaj Lucios
Marmura Oroe
Produs la comanda
Marmura

Marmura Oroe

0,00 RON
Marmura Oroe Italia 20MM Finisaj Lucios

Acest site folosește cookie-uri pentru o experiență cât mai bună