CONSULTANTA 

Atunci când avem inițiativa de a începe un proiect, în mod cert este nevoie de consultanță de specialitate. Detaliile sunt cele care fac diferența pentru o lucrare de calitate, iar pentru aceasta echipa Granitex & Marmorex îți stă la dispoziție, oferindu-ți consultanță gratuită pentru a pune în opera ideile tale sau ale specialiștilor.

Echipele noastre de specialiști care dețin o experiență vastă în proiectele de interior si exterior îți vor sta la dispoziție, oferindu-ți cele mai bune sfaturi, evitând sau soluționând problemele care pot apărea pe parcursul execuției proiectului.

LIVRARE LA TERMEN 

Granitex& Marmorex group garantează livrarea la termen!

Termenul de debitare a produselor personalizate este de maxim 10 zile lucratoare iar a placajelor de dimensiune fixa se pot ridica imediat fiind disponibile direct in stoc.

MONTAJ 

Diferența dintre un proiect finalizat și unul nerealizat este chiar execuția. Dispunem de o echipă de profesioniști care vă vor ajuta la realizarea proiectelor dumneavoastra la cele mai inalte standarde de calitate și in cel mai scurt timp.

Execuția lucrării se realizează cu cele mai bune material și tehnici moderne, toate acestea pentru o maximizare a calității.

TRANSPORT 

Piatra naturală trebuie transportată în condiții speciale, pentru a asigura aspectul și integritatea ei în momentul montajului, iar pentru aceasta echipa Granitex&Marmorex îți asigură transportul la domiciliu in municipiul Oradea.

*Pentru alte localitati serviciile de transport oferite sunt contra cost.

Acest site folosește cookie-uri pentru o experiență cât mai bună